Свято професійно-технічної освіти

04.06.2019 10:55

Свято професійно-технічної освіти

30 травня у м.Луцьку проведено свято професійної (професійно-технічної) освіти. У рамках заходу заклади професійної освіти області представляли професії, з яких здійснюють підготовку, презентували та реалізовували свою продукцію на виставці-ярмарку, проводили майстер-класи.

Традиційно педагоги та учні Старовижівського професійного ліцею є активними учасниками свята. От і цього року наші кухарі-кондитери представили понад 25 найменувань кулінарних та кондитерських виробів і святкової випічки, приготовлених напередодні під вмілим керівництвом майстрів виробничого навчання Валентини Беценко та Євгенії Крощук. Широкий вибір підсвічників, мангали та триноги з решітками-гриль пропонував майстер виробничого навчання зварників Олександр Ярошевич. Успішним був і виступ на обласній сцені вокального гурту «Вижичі», під керівництвом Віктора Мандзюка.

На святі відбувся і фінал обласного конкурсу «Робітник – це звучить гордо». Юнаки і дівчата з агітаційно-просвітницького гурту «ВИЖВА-CITY» динамічно, ритмічно та енергійно представили професії нашого ліцею і не залишили жодних шансів на перемогу своїм конкурентам, Камінь-Каширському ВПУ та Ковельському центру ПТО. Щирі оплески, призи, грамоти та подяки підсумували святкове дійство.

Наталія Письменна,

 заступник директора з навчально-виховної роботи

Старовижівського професійного ліцею.