Перемога в бізнес-проекті серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти "Живи та працюй на Волині"

07.06.2019 10:35

Вітаємо з перемогою команду Старовижівського професійного ліцею, яка перемогла  в бізнес-проекті серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти "Живи та працюй на Волині"

Керівник - Погоріла Тамара Юхимівна

 У конкурсі взяли участь команди учнів з 9 ЗП(ПТ)О. Проекти, розроблені учнями під керівництвом педагогічних працівників ДПТНЗ «Луцьке ВПУ будівництва та архітектури», Любомльського, Старовижівського професійних ліцеїв, ПТУ №22 смт.Луків, Колківського ВПУ вирізнялися оригінальністю бізнес-ідей, економічним обґрунтуванням та можливістю практичної реалізації.

 Згідно умов проведення Конкурсу названі команди вийшли до фіналу та публічно захищали власні бізнес-проекти в присутності членів журі та учасників Конкурсу. Он-лайн захист відбувся 31 травня 2019 року, під час якого представники команд продемонстрували присутнім вміння триматись перед публікою, економічну обізнаність та прагнення до втілення власних бізнес-ідей. Члени журі відмітили у фіналістів також патріотизм та небайдужість до економічного розвитку Волині.

(фрагменти презентацій бізнес-проектів)

 

За результатами заочного оцінювання та публічного захисту призові місця посіли:

  • І місце – команда Старовижівського професійного ліцею (Дейнека Роман, Гресик Андрій, Зек Олександр, керівник – Погоріла Тамара Юхимівна; бізнес-проект «Відродження льонарства: крок за кроком»);
  • ІІ місце – команда Любомльського професійного ліцею (Петронюк Ірина, Тивонюк Світлана, Сакович Катерина, Сагаль Зоряна, керівник – Мохнюк Оксана Петрівна; бізнес-проект «CLEAN HOUSE»);
  • ІІІ місце – команда ПТУ №22 смт.Луків (Здрок Богдан, Мороз Андрій, керівник – Ярмолюк Світлана Петрівна; бізнес-проект «Пасіка у селі»).

 

      Вітаємо переможців та бажаємо усім учасникам конкурсу успішної реалізації власних бізнес-проектів!