День вишиванки 2020

25.05.2020 13:27

День вишиванки 2020

День вишиванки відзначають у третій четвер травня. Цього року він припав на 21 травня, період пандемії. Проте, в кризових ситуаціях дуже важливі позитивні емоції та гарний настрій. Тому за традицією у цей день всі охочі прийшли на роботу у вишиванках і зробили кілька спільних фото.

Звичайно, без учнів світлини навчального закладу не такі яскраві та масові, як у попередні роки, але цьогоріч вони особливі. З нагоди свята викладач Ірина Демчук представила виготовлену учнями першого курсу за професією «кухар, кондитер» оригінальну квіткову композицію з фоамірану на паперовій витинанці. Роботу з виготовлення елементів композиції дівчата і юнаки розпочали ще в лютому на уроках «Технології», але завершити проект довелось самій викладачці уже в період карантину. Напередодні Дня вишиванки чудовий фон для фотознімків розмістили на сцені актової зали. Колеги Ірини Демчук були приємно вражені її креативністю, вмінням зацікавити учнів, залучити їх до творчої роботи.

У нас в ліцеї є ще одна «вишиванка» створена спільними зусиллями працівників і учнів. Це центральна клумба, з візерунком як на українському рушникові, яка радує око різнобарв’ям квітів з ранньої весни до пізньої осені.

Сподіваємось, що позитивні враження допоможуть всім долати життєві негаразди і додадуть впевненості у майбутньому.

Наталія Письменна,

заступник директора з навчально-виховної роботи